UPI – Training for the Slovene Mentors

2 students

Dragi mentorji in mentorice v okviru projekta Bodi sprememba (Be the change).

Veseli smo vašega sodelovanja v projektu, v okviru katerega smo preizkušali model medgeneracijskega prenosa znanj s področja podjetništva med starejšimi podjetniki in mladimi brez zaposlitve.

Spletno gradivo, ki je pred vami smo pripravili projektni partnerji iz petih različnih držav, a z enim ciljem – narediti ga čim bolj vseobsegajočega in uporabnega v mentoriranju. Gradivo lahko prebirate kot celoto in se po njem premikate korak po koraku ali pa ga uporabite samo v delih, ki vas zanimajo in ki se vas dotikajo.

Naj vam bo gradivo tudi v navdih pri morebitnem mentoriranju po že našem končanem projektu, kajti lepo je pomagati nekomu, da gre korak bliže svojim ciljem in sanjam.

Hvala za sodelovanje v projektu in vse dobro

Instructor

Biserka Neuholt Hlastec Biserka

Biserka Neuholt Hlastec, organizatorka izobraževanja na UPI - ljudski univerzi Žalec. Po poklicu sem univ. dipl. novinarka, zato imam rada spremembe in vedno nove izzive. V prostem času sem predsednica kulturnega društva, amaterska igralka in ljubiteljska tekačica. Rada potujem, spoznavam nove kraje, ljudi in okušam nove jedi.
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.